Зі щотижневої апаратної наради

05.12.2022

Новий робочий тиждень розпочали апаратною нарадою, яку провів міський голова Володимир Тимченко.

Ситуація з енергопостачанням залишається складною, тож Володимир Григорович закликав із розумінням поставитися до відключень електроенергії, запастися терпінням і бути вдячними усім, хто сьогодні наближає перемогу. У розрізі громади робиться все можливе, щоб об’єкти критичної інфраструктури працювали стабільно. За інформацією начальника водоканалу Юрія Іванчука ситуація із водопостачанням стабілізована. Через зниження тиску у системі, при відключенні електроенергії подача здійснювалася з перебоями. Проте, у разі надзвичайної ситуації, підприємство готове подавати воду.

Заклади освіти продовжують працювати за змішаною формою навчання. Як повідомила начальник відділу освіти Оксана Загорулько, усі тимчасові укриття в освітніх закладах обладнані генераторами та забезпечені пальним для їх безперебійної роботи.

Заслухали інформацію про роботу медичної галузі. Головний лікар КНП „Центр первинної медико-санітарної допомоги“ Алла Куява повідомила, що за минулий тиждень на території громади не зафіксовано жодного випадку захворювання на Covid-19. Первинна медицина поповнилася новим сімейним лікарем, тож бажаючі можуть звернутися до закладу і укласти угоду. Окрім того, наразі в достатній кількості є вакцина від грипу.

Продовжуючи тему охорони здоров'я, Володимир Луценко запросив присутніх і жителів громади 8 грудня взяти участь у Дні донора, з метою порятунку життя і збереження здоров’я людей, які цього потребують.

<<< До списку усіх новин