Про актуальні питання на щотижневій нараді

21.11.2022

Новий робочий тиждень розпочався апаратною нарадою, яку провів міський голова Володимир Тимченко. Вшанувавши пам’ять усіх загиблих у війні з росією та подякувавши Збройним Силам за можливість працювати для вирішення усіх важливих питань жителів нашої громади, перейшли до розгляду нагальних питань.

На початку наради Володимир Григорович проінформував присутніх про заборону в’їзду великовагового автотранспорту (понад 3,5 т) у місто із траси Київ-Харків. Виключення становитимуть ті, хто має спеціальні перепустки.

З метою створення безпечних умов для учасників руху на щойно відремонтованій вулиці Привокзальній та площі Привокзальна міський голова дав доручення поліції спільно з поліцейським офіцером громади забезпечити виконання вимог законодавства щодо встановлених нових дорожніх знаків та дотримання правил дорожнього руху.

Про облаштування пунктів обігріву на території громади доповів перший заступник міського голови Руслан Хруль. Він зазначив, що пункти функціонуватимуть у період зниження температури повітря, відключення електроенергії або опалення. Наразі таких пунктів на території громади – 9. Також Володимир Тимченко доручив першому заступнику тримати на особистому контролі забезпечення критичних об’єктів інфраструктури і установ генераторами.

Прозвітували про роботу медичної галузі Березанської ТГ. За словами головного лікаря КНП „Центр первинної медико-санітарної допомоги“ Алли Куяви, цього тижня не підтверджено жодного випадку захворювання на СОVID-19. Крім того, нині у закладі медицини є 250 доз безкоштовної вакцини від грипу.

Продовжуються ремонтні роботи реанімаційного відділення. За інформацією Володимира Луценка, цього тижня очікується отримання нового обладнання. Також на порядку денному закладу охорони здоров’я – заключення медичних послуг із НЗСУ.

Всі заклади освіти громади відзавтра відновлюють навчання в очній та змішаній формі.

На нараді розглянуто ряд інших важливих питань життєдіяльності громади та окреслено завдання, які потребують вирішення найближчим часом.

На завершення міський голова закликав усіх жителів громади з розумінням віднестись до тимчасових незручностей з електропостачанням. Це реалії нашого сьогодення, в країні війна і ворог щоденно наносить удари по інфраструктурі держави.

<<< До списку усіх новин