Новий тиждень – нові завдання

15.11.2022

Відбулася апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів, комунальних підприємств, медичних установ і старост.

Стабільне функціонування комунальних закладів та установ під час осінньо-зимового періоду - одне з пріоритетних завдань, над якими сьогодні працює міська рада.

За інформацією керівників медичної галузі -на фінішній прямій ремонт реанімаційного відділення, розпочалися виїзні медичні огляди лікарями у селах Березанської ТГ. Такий прийом вже відбувся у с. Лехнівка. Для запобігання коронавірусній інфекції за минулий тиждень щеплено 147 осіб. Наразі у медичному закладі вакцина від COVID-19 є в достатній кількості. Серед 8 підозр на ковід підтверджено лише 2 випадки захворювання.

Освітні заклади продовжують свою роботу в змішаній формі навчання. За інформацією Оксани Загорулько, начальника відділу освіти, відвідування шкіл становить 93%. Зараз тривають шкільні предметні олімпіади, в яких беруть активну участь здобувачі освіти.

Лариса Москаленко проінформувала, що управлінням соціального захисту населення та праці продовжується передача особових справ громадян до Пенсійного фонду України, проводиться робота щодо оформлення виплат ВПО, яких наразі зареєстровано 2046 осіб.

Очевидно, що цей опалювальний сезон буде найважчим через удари ворога по об'єктах енергетичної інфраструктури країни. Тож вживаються відповідні підготовчі заходи, аби комунальні підприємства та адміністративні установи нашої громади функціонували та надавали свої послуги жителям Березанщини.

На завершальній стадії ремонтні роботи вулиці Привокзальна. Наразі здійснено розмітку вулиці та площі. Днями на цій ділянці дороги будуть встановлені всі необхідні дорожні знаки.

З нагоди професійного свята – Дня працівників культури та аматорів народного мистецтва міський голова Володимир Тимченко вручив відзнаки кращим працівникам галузі.

<<< До списку усіх новин