Із позачергового засідання виконкому

11.11.2022

Сьогодні відбулося засідання виконкому.

Нагальності потребували питання захисту прав дітей, про що інформувала Світлана Рощина. Присутні заслухали й ухвалили рішення щодо припинення дії договору про патронат над дитиною, у зв’язку із влаштуванням її в дитячий будинок сімейного типу. Продовжуючи цю тему, члени виконкому, враховуючи висновок органу опіки та піклування, прийняли рішення про недоцільність позбавлення батьківських прав батька щодо малолітньої дитини.

Серед основних питань порядку денного засідання було питання щодо розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності. Для створення безпечних умов для учасників дорожнього руху, комфортних умов для пішоходів та відвідувачів торгівельних закладів, розташованих на Привокзальній площі, виконавчим комітетом надано підприємцям згоду на розміщення тимчасових споруд, які повинні відповідати затвердженим архітипам тимчасових споруд. Варто зазначити, що встановлення тимчасової споруди можливе виключно після оформлення паспорта прив’язки. Також підприємців зобов’язано забезпечити благоустрій з врахуванням вимог безбар’єрності та належне утримання прилеглої до об’єкта території та укласти договір на вивіз твердих побутових відходів з КП „Березанський комбінат комунальних підприємств виконкому Березанської міської ради“.

Розглянули й ряд питань, які стосуються житлових питань та питань соціального захисту . Детальніше з рішеннями можна буде ознайомитися на сайті міської ради у розділі „Рішення виконавчого комітету“.

<<< До списку усіх новин