Наші діти – наше майбутнє!

10.11.2022

Віднедавна міський будинок культури прикрашають нові банери зі світлинами обдарованих дітей, які своїми досягненнями славлять нашу Березанську громаду.

Завдяки міському голові Володимиру Тимченку ідея директора Березанського ліцею №4 Лідії Полтавець стала престижним проєктом та ось уже четвертий рік поспіль успішно реалізується. Щороку організаційні заходи під координацією Оксани Загорулько відзначаються креативністю та сучасністю. І хоч зараз не було урочистостей, але учнів та їх наставників традиційно було відзначено преміями міського голови за підсумками навчального – 2021-2022 року.

За кадром реалізованого соціального проєкту залишилася колосальна праця обдарованих і талановитих учнів, які незважаючи на війну, продовжують навчатися, досягати високих результатів і перемагати. А за цим стоїть наполегливість, невтомність, відповідальність і старанність кожного з них задля досягнення результату, а ще терпіння та підтримка наставників-вчителів, безмежна любов та повага батьків.

І, не дивлячись на складні часи, саме дітям приділяється значна увага у громаді, адже наш край завжди був, є і залишається багатим на юні обдарування.

Ми пишаємося нашою молодою, інтелектуальною, спортивною та творчою елітою. Вони – наша гордість, наша надія, майбутнє Березанської громади і незалежної України!

<<< До списку усіх новин