Зі щотижневої апаратної наради

08.11.2022

Відбулася щотижнева апаратна нарада, на початку якої міський голова Володимир Тимченко привітав працівників соціальної сфери з нагоди професійного свята, яке вони відзначили напередодні.

Далі керівники виконавчих органів прозвітували про основні напрямки своєї діяльності за минулий тиждень, виокремили проблемні питання у відповідних галузях й шляхи їх вирішення та визначили пріоритети на поточний тиждень.

Начальник відділу освіти Оксана Загорулько повідомила, що заклади освіти громади, які мають належним чином облаштовані укриття, повертаються до очної та змішаної форм навчання, а ті, які не мають, – продовжують навчання у форматі онлайн. Також Оксана Володимирівна додала, що у разі зміни безпекової ситуації рішення прийматиметься, виходячи з об'єктивних обставин.

Заслухали інформацію керівництва медичної галузі про стан захворюваності, проведення вакцинації та стан справ з підписання угод з НСЗУ.

У рамках підготовки до зимового періоду міський голова Володимир Тимченко дав доручення першому заступнику контролювати питання з підготовки пунктів обігріву, які функціонуватимуть на території громади у період зниження температури повітря, можливого відключення електроенергії або опалення.

З метою підтримання місцевих ЗМІ та для більшої поінформованості про події громади Володимир Григорович закликав здійснити передплату щотижневика „Березанська громада“ на 2023 рік.

На завершення заступник міського голови Олексій Рябоконь та головний спеціаліст відділу економіки, комунальної власності та енергоменеджменту Світлана Осадча презентували загалу проект Інвестиційного паспорту, який розроблено за участю експертів Програми " U-LEAD з Європою". Олексій Петрович зазначив, що це специфічний документ, в якому зібрана інформація про Березанську громаду та інвестиційні пропозиції. Вже на першій консультації від членів виконкому, в тому числі і від представників бізнесу, отримано ряд пропозицій, які будуть враховані в остаточному документі.

Насамкінець після перегляду відеоматеріалу "Українська чи російська: яка ж мова старша?" керуча справами виконкому Лариса Кочур нагадала, що в День української писемності та мови буде проведена всеукраїнська акція єднання - Радіодиктант Національної єдності - 2022 та запропонувала колективу муніциалітету та комунальних підприємтсв долучитися до цієї спільної дії. У підсумку обговорення міський голова дав відповідні доручення відповідальним працівникам. А також зазначив, що зараз триває війна не лише за межі нашої держави, а й за збереження нашої ідентичності та підтримав ініціативу щодо участі працівників міської ради в благородній акції, яка об'єднає мільйони українців під час написання Радіодиктанту 9 листопада.

<<< До списку усіх новин