„Жіноче лідерство у децентралізації та місцевому самоврядуванні в контексті війни“

02.11.2022

Підвищення жіночої участі та лідерства в процесах забезпечення стійкості та відновлення громад в умовах війни – головний меседж ІІ Національної конференції „Жіноче лідерство у децентралізації та місцевому самоврядуванні в контексті війни“, у якій сьогодні взяли участь представники Березанської міської ради.

Основні питання, які розглянули під час конференції, стосувались переваг участі жінок у процесах прийняття рішень та розширенні їх участі і можливостей в економічному розвитку громад.

Спікерки конференції поділились досвідом успішно реалізованих гендерних ініціатив, які дозволили покращити доступність та якість послуг в умовах воєнного стану. Крім того, учасники напрацювали низку важливих ідей, які є актуальними сьогодні та будуть корисними і після перемоги України.

Захід відбувся завдяки Всеукраїнській Асоціації об’єднаних територіальних громад у партнерстві з проєктом ООН Жінки „Просування гендерної рівності та розширення прав та можливостей жінок в рамках реформи децентралізації в Україні" та шведсько-українського проєкту „Підтримка децентралізації в Україні“ SALAR International.

<<< До списку усіх новин