Зі щотижневої апаратної наради

01.11.2022

Cьогодні, 31 жовтня, під головуванням міського голови Володимира Тимченка відбулася щотижнева апаратна нарада за участю заступників міського голови, керуючого справами, старост, керівників структурних підрозділів, комунальних служб, бюджетних установ та організацій громади.

На початку засідання присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять усіх загиблих у війні росії проти України.

Реаліями сьогодення залишаються віялові відключення світла для стабілізації ситуації з електропостачанням. Тож міський голова акцентував увагу учасників наради на необхідності дотримання обмежень та економного використання енергоресурсів і з розумінням відноситись до тимчасових незручностей.

Окрім того, Володимир Григорович повідомив, що всі заплановані роботи з асфальтування вулиці Привокзальна та вкладання бруківки на стадії завершення.

Заслуховуючи інформацію керівників структурних підрозділів, обговорили сплату податків і зборів, що є важливим джерелом наповнення дохідної частини місцевого бюджету. Начальник фінансового управління Валентина Матвієнко проінформувала, що станом на сьогодні виконання плану становить 115 %.

Оксана Загорулько, начальник відділу освіти, проінформувала, що з 1 листопада у школах громади – канікули. У разі інших змін у навчальному процесі, батьків та учнів буде проінформовано додатково.

Обговорюючи ситуацію щодо стану надання медичних послуг, головний лікар КНП „Центр первинної медико-санітарної допомоги“ Алла Куява, повідомила, що стрімкого збільшення захворювань на COVID-19 не спостерігається. Наразі у медичному закладі є вакцина від COVID, тому всі бажаючі можуть зробити щеплення. Щодо вторинної ланки, то серед 94 ліжкомісць медичного закладу, як зазначив Володимир Луценко, – станом на сьогоднішній ранок заповнено 74. Тривають ремонтні роботи реанімаційного відділення, які аоанується завершити у найближчі два тижні.

На завершення наради, з метою комплексної підготовки до зимового періоду, Володимир Григорович наголосив на належному утриманні прилеглої території комунальних підприємств, установ та організацій громади. Задля вирішення проблемних питань міським головою дані відповідні доручення керівникам.

<<< До списку усіх новин