Опалювальний сезон для населення та інших споживачів розпочнеться з 31 жовтня 2022 року

28.10.2022

Таке рішення сьогодні схвалили під час чергового засідання виконавчого комітету, яке провів міський голова Володимир Тимченко.

„Фактичне підключення бюджетних установ та організацій Березанської міської ради, які забезпечуються тепловою енергією, виробленою з альтернативних видів палива, буде здійснюватися за зверненням керівників цих установ до теплопостачальних підприємств“, – зазначила Рімма Кирда, завідувач сектору з питань ЖКГ.

Близько половини питань порядку денного стосувалися питань захисту прав дитини та соціального захисту населення громади. У зв’язку з поверненням дітей у сім’ю, члени виконкому підтримали проект рішення, презентований начальником Служби у справах дітей Світланою Рощиною, щодо припинення дії договорів про патронат над дітьми та їх вибуття із сім’ї патронатного вихователя. Крім того, відповідним рішенням батькам дитини надано право на правочин.

Начальник управління праці та соціального захисту населення Лариса Москаленко проінформувала про необхідність внесення змін до ряду рішень виконавчого комітету, пов’язані з кадровими змінами. Члени виконкому підтримали пропозиції щодо оновлення складу міської робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення та комісії з питань забезпечення своєчасності і повноти сплати податків та погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат. Крім того, прийнято рішення щодо надання матеріальної допомоги на лікування жителям громади пільгових категорій.

З метою сприяння розвитку бізнесу прийнято рішення щодо розміщення зовнішньої реклами, а саме: ТОВ „Березанський завод листового скла“ надано дозвіл на встановлення біл-борду по вул. Березанський шлях, а СП ТОВ „Нива Переяславщини“ продовжено дію дозволу на розміщення зовнішньої реклами. Окрім цього, Наталія Хмарська, начальник відділу архітектури та містобудування, зазначила, що власників засобів реклами зобов*язано постійно утримувати в належному технічному стані конструкцію та санітарному стані закріплену прилеглу, а також систематично сплачувати до міського бюджету плату за користування місцем для розміщення зовнішньої реклами.

Для створення безпечних умов та належного благоустрою надано дозвіл на видалення аварійних сухостійних дерев.

Більш детально з цими та іншими прийнятими рішеннями можна буде ознайомитися на вебсайті міської ради у рубриці „Рішенння виконкому“.

<<< До списку усіх новин