Із сесійної зали

27.10.2022

Сьогодні відбулося засідання сорок п’ятої сесії Березанської міської ради, яку провів міський голова Володимир Тимченко.

Після відкриття сесії присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять всіх українців, які загинули у війні росії проти України.

Далі перейшли до розгляду питань порядку денного. Депутати своїм рішенням підтримали внесення змін до бюджету громади на 2022 рік шляхом перерозподілу коштів, про що інформувала Валентина Матвієнко, начальник фінансового управління. Зокрема, підтримали виділення 1 млн 200 тис. грн на придбання та заміну вікон у Березанській лікарні та 438 тис. грн – на встановлення вікон у фельдшерсько-акушерському пункті с. Яблуневе. Також виділили кошти у сумі 422 тис. грн на потреби водоканалу, з них: 400 тис. грн – на ремонт каналізаційно-насосної станції, 22 тис. грн – на поточні трансфери с. Лехнівка (оплату електропостачання) для забезпечення жителів села безперебійним та стабільним водопостачанням.

Прийняли рішення щодо надання згоди на безоплатне прийняття з державної власності із сфери управління Мінекономіки України з балансу державного підприємства Поліграфічний комбінат „Україна“ у комунальну власність Березанської ТГ спеціалізованого обладнання – принтера Toppan CP500 з додатковим обладнанням для оформлення та видачі посвідчення водія та державної реєстрації транспортних засобів. Функціонування програмно-апаратного комплексу нового покоління забезпечить надання адміністративних послуг з реєстрації транспортних засобів та видачі національних посвідчень водія у нашому ЦНАПі та повністю прокриє потребу громади у випуску документів формату ID-1, у тому числі і з безконтактним електронним носієм.

Затвердили програму регулювання чисельності безпритульних тварин на території громади, якою передбачені заходи з покращення санітарно-епідеміологічного стану, протидію та профілактику розповсюдженню небезпечних інфекційних захворювань.

Серед питань порядку денного сьогоднішнього засідання були питання землекористування та землевідведення. Депутати міської ради затвердили умови земельних торгів у формі електронного аукціону з продажу оренди земельних ділянок та розглянули звернення громадян з питань землекористування та врегулювання земельних відносин.

Більш детально з прийнятими рішеннями можна ознайомитися на офіційному вебсайті громади у рубриці „Рішення сесії“.

<<< До списку усіх новин