Коротко про головне

24.10.2022

Новий робочий тиждень розпочався зі щотижневої наради, яку провів міський голова Володимир Тимченко.

У ході зібрання обговорили актуальні питання життя громади. Насамперед важливою залишається тема економного споживання електроенергії населенням, підприємствами та установами у період максимального навантаження та вечірній час. Міський голова просить із розумінням поставитися до відключень світла, адже це вимушені заходи, які забезпечують стабілізацію енергосистеми не лише нашої громади, а країни в цілому.

Продовжуються роботи з асфальтування вулиці Привокзальна, кошти на ремонт якої передбачено у бюджеті громади.

У кінці минулого тижня були нарікання від громадян щодо погіршення якості води. Юрій Іванчук, начальник КП „Міськводоканал“, пояснив причини та доповів про вжиті заходи щодо усунення цих недоліків.

У ході наради Лариса Кочур, керуюча справами виконкому, коротко презентувала інформацію про громаду.

Порушили тему медицини. За інформацією головних лікарів, заклади продовжують надавати лікарські послуги, медичну допомогу, проводити планові профілактичні щеплення. Принагідно, Алла Куява подякувала за отриманий в рамках німецько-українського партнерства спецавтомобіль, який переданий медичному закладу. Карета швидкої допомоги працюватиме на базі фельдшерсько-акушерського пункту с. Садове.

Оксана Загорулько, начальник відділу освіти, проінформувала, що до покращення безпекової ситуації заклади освіти громади із 24 до 28 жовтня продовжать працювати дистанційно. Йдеться про всі освітні заклади будь-яких форм власності — загальної середньої, дошкільної, професійної.

Продовжується тісна співпраця представників поліції з поліцейським офіцером громади, які роблять усе можливе, щоб кожен житель нашої громади почував себе у безпеці.

За підсумками наради посадовцям та керівникам структурних підрозділів надано доручення для відпрацювання у межах їх компетенції.

<<< До списку усіх новин