Зі щотижневої апаратної наради

17.10.2022

Міський голова Володимир Тимченко провів щотижневу апаратну нараду, яка розпочалася з хвилини мовчання, вшановуючи пам’ять усіх, хто загинув за Україну.

Перед розглядом питань порядку денного Володимир Григорович зауважив, що ворог продовжує виконувати свій злочинний план – атакувати ракетами мирне населення, знищувати критичну інфраструктуру. Сьогодні зранку повітряна тривога знову тривала близько 4-х годин, тож міський голова закликав жителів дотримуватися безпекових вимог під час сигналу "Повітряна тривога!".

Актуальним залишається питання економії електроенергії. Внаслідок пошкодження енергетичної інфраструктури, з метою стабілізації ситуації, можливе продовження віялових відключень світла. Тож варто з розумінням поставитися до ситуації та обмежити у вечірній час споживання електроенергії.

Обговорили питання освітнього процесу у громаді. За інформацією Оксани Загорулько

заклади освіти Київщини із 17 до 21 жовтня продовжують працювати дистанційно.

Таке рішення ухвалили під час засідання оперативного штабу Ради оборони Київської області, яке обумовлене посиленою загрозою ракетних обстрілів з боку російської федерації.

Про роботу медичної галузі інформували головні лікарі. За минулий тиждень підтверджено 6 нових випадків захворювання на COVID-19, тому Алла Куява закликала не відкладати отримання щеплення від коронавірусу: як базового курсу, так і бустерної дози. Сьогодні у достатній кількості є вакцина Pfizer.

У плановому режимі готуються до зимового періоду комунальні служби. Підготовлено 8 одиниць спецтранспорту, що працюватиме на вулицях громади взимку, заготовлено піщано-соляну суміш, упереджуються аварійні ситуації на об’єктах водопостачання.

Тривають ремонтні роботи по вулиці Привокзальна, у зв’язку з чим, задля швидкого та якісного виконання робіт, є обмеження руху транспорту.

Начальник управління соціального захисту населення та праці Лариса Москаленко, інформуючи про роботу із ВПО зазначила, що сьогодні таких осіб налічується 1970 і їх кількість продовжує збільшуватися.

Насамкінець Володимир Григорович привітав з нагоди Дня захисників і захисниць України Тетяну Степів – старшого інструктора Першого відділу Броварського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

<<< До списку усіх новин