Шановні захисники! Дорогі жителі Березанської громади!

14.10.2022

Щиро вітаю вас з Днем Захисників і Захисниць України, Днем Українського козацтва та Покровою Пресвятої Богородиці!

Цей день для усіх нас водночас урочистий та радісний, але разом з тим скорботний та сумний. У нашій країні йде жорстока, кровопролитна війна, яка вже забрала життя тисяч кращих захисників України.

Вдячний кожному, хто боронить українську землю і нашу Березанську громаду, хто щоденно стоїть на захисті нашої державності, честі та свободи, нашого майбутнього та майбутнього наших дітей!

Спасибі вам за сміливість, стійкість і свідомість.

Бажаю вам доброго здоров’я, незламної волі, твердості духу, надійного родинного тилу та тепла рідної домівки, душевного спокою й покровительства Пресвятої Богородиці в усіх ваших справах та починаннях!

Нехай Ваші шляхетні вчинки і надалі служать справі захисту і подальшого розвитку країни та нашої Березанської громади, наближаючи Перемогу!

Вірю, що Покрова Пресвятої Богородиці завжди буде закривати наших захисників у важкі хвилини, а молитвами всіх матерів якнайшвидше здобудемо перемогу на нашому фронті.

Вічна слава і пам’ять загиблим Героям, які полягли в боях за нашу незалежну Україну. Доземний уклін вам, наші Небесні Воїни!

З повагою

міський голова Володимир ТИМЧЕНКО

<<< До списку усіх новин