Чергова втрата у громаді

12.10.2022

Сумна звістка надійшла у Березанську громаду та у родину навідника 2 аеромобільного взводу 1 аеромобільної роти аеромобільного батальйону військової частини А0224, старшого солдата, захисника України, жителя с. Недра – Кішбея Володимира Емериховича.

7 жовтня 2022 року під час виконання бойового завдання поблизу Мар’янки Донецької області Володимир загинув.

Світла пам'ять про воїна, який відстоював суверенітет та територіальну цілісність нашої держави у боротьбі з агресором, назавжди залишиться у пам’яті рідних, односельчан, друзів та усіх, хто знав його, любив і шанував.

Уся Березанська громада глибоко сумує з приводу смерті бійця і висловлює глибокі співчуття близьким та побратимам військовослужбовця.

Україна і наша громада втратила ще одного патріота і захисника, який назавжди залишиться у наших серцях.

Герої не вмирають!

Поховання Володимира відбудеться у с. Чорнотислів, Виноградівського району Закарпатської області, де він народився.

Довідково:

Народився Володимир 14 березня 1978 року у с. Чорнотислів, Виноградівського району Закарпатської області. У 1986 році разом із батьками був евакуйований із с. Лелів Чорнобильського району Київської області до села Недра Баришівського району Київської області, де закінчив 9 класів Недрянської середньої школи. З 1996 по 1998 рр проходив строкову службу в Збройних силах України. Неодружений. Після смерті матері – з 2016 року проживав один у с. Недра. Працював на будівництві.

У непростий для країни час пішов захищати рідну Батьківщину. Володимир до кінця був вірний військовій присязі. Загинув у бою, проявивши стійкість і мужність.

<<< До списку усіх новин