Із засідання виконавчого комітету

12.10.2022

Сьогодні відбулося засідання виконавчого комітету Березанської міської ради. Міський голова Володимир Тимченко розпочав засідання з хвилини мовчання, вшанувуючи пам’ять усіх загиблих у війні росії проти України. Порядок денний налічував 6 питань.

Першим розглянули актуальне для жителів нашої громади питання, що стосується капітального ремонту дорожнього покриття вулиці Привокзальна та обмеження в цей період руху транспорту.

Нагадаємо, що роботи з ремонту зазначеної вулиці були заплановані в рамках обласної програми у 2021 році. Проте фінансування з обласного бюджету надійшло лише пізньої осені. Відповідно тоді ж і були розпочаті, але через складні погодні умови не були завершені, роботи з відновлення дорожнього покриття. В цьому ж році, у зв’язку з військовою агресією росії проти України, обласною радою кошти на реалізацію програми та проведення ремонту цього відрізку дороги не виділялися. Саме тому для завершення розпочатих робіт та створення комфортних умов для учасників дорожнього руху за ініціативи міського голови Володимира Тимченка, яка була підтримана депутатським корпусом, минулого тижня сесією міської ради на ремонт вулиці Привокзальна в бюджеті громади були передбачені кошти в розмірі 14 млн. 133 грн.

Заступник міського голови Олексій Рябоконь, презентуючи проект рішення виконкому, повідомив, що ремонт дорожнього покриття на Привокзальній розпочинається вже завтра, 12 жовтня, тому рух транспорту буде обмежено. Задля того, щоб швидко та якісно виконати роботи по асфальтуванню вулиці, необхідно звільнити територію від руху транспорту, тому під час виконання робіт з укладання асфальтопокриття рух буде припинено повністю. Відповідальність за дотримання правопорядку та вимог щодо обмеження руху в період виконання робіт покладено на працівників поліції та добровольче формування Березанської територіальної громади. Роботи з капітального ремонту вулиці будуть проведені в максимально стислі терміни.

Також члени виконавчого комітету підтримали рішення щодо встановлення товариствам з обмеженою відповідальністю: „ВК АЛЬТЕРНАТИВНЕ ТЕПЛО“, „НВП „ТЕРМОБУДМОНТАЖ“ та „Альтернативне тепло Березань“ тарифів на послуги з виробництва та постачання теплової енергії бюджетним установам громади, які вводяться у дію з 15 жовтня 2022 року.

Крім того, розглянуто ще ряд питань, які стосуються благоустрою, приватизації житла та розміщення тимчасових споруд та провадження підприємницької діяльності.

Детальніше з прийнятими рішеннями виконавчого комітету можна ознайомитися на нашому сайті в рубриці Рішення виконавчого комітету.

<<< До списку усіх новин