Про важливі рішення – із сесійної зали

08.10.2022

Сьогодні відбулася 44 позачергова сесія Березанської міської ради VIII скликання, у якій взяли участь 17 депутатів.

Міський голова Володимир Тимченко розпочав засідання сесії із вшанування пам’яті всіх загиблих у війні росії проти України хвилиною мовчання. Далі затвердили порядок денний та перейшли до розгляду питань. Основними були бюджетні питання та внесення змін до програм. Депутати затвердили звіт про виконання бюджету Березанської міської ради за 9 місяців 2022 року. Валентина Матвієнко, начальник фінансового управління, доповідаючи зазначила, що виконання плану за цей період становить 123 %, у зв’язку з чим перевиконання дохідної частини бюджету дало можливість розподілити видатки на потреби лікарні, закладів освіти, покращення благоустрою, підготовку до опалювального періоду та інші невідкладні заходи.

Депутати міської ради підтримали виділення коштів на вирішення нагальних потреб громади: придбання соціального житла для молодих медиків – 2 млн. грн та обладнання для лікарні – 2 млн. 900 тис. грн; придбання та заміну вікон у лікарні – 2 млн. грн; надання фінансової підтримки Березанському професійному аграрному ліцею для придбання та заміни вікон – 150 тис.грн; ремонт вулиці Привокзальна – 14 млн. 133 грн; поточне утримання доріг у зимовий період (придбання піску, солі, щебеню) – 4 млн. 200 тис. грн; проведення капітального ремонту щодо протипожежних заходів Березанської школи мистецтв – 371 тис. грн; придбання генераторів для укриттів освітніх установ – 520 тис. грн; придбання автомобіля для поліцейського офіцера громади, що здійснюватиме діяльність на території Яблунівського старостинського округу – 650 тис. грн, тощо.

Крім того, прийнято ряд рішень, які стосуються земельних питань та сфери управління комунальним майном громади. Відповідним рішенням затверджено список присяжних Березанського міського суду.

<<< До списку усіх новин