З Днем народження, місто Березань! З Днем народження, Березанська громадо!

24.09.2022

Вітаю кожного жителя нашої великої Березанської родини з подвійним святом - Днем міста та Днем громади!

Зі зрозумілих причин, цього року ми не святкуємо День міста.

Сьогодні головне – захистити нашу землю і відновити мирне життя.

Усім нам краять серця звістки про загиблих і поранених внаслідок війни, болять бойові рани наших побратимів, тривожить доля полонених.

Дорогі захисники, я щиро дякую вам за кожен день героїчної боротьби, за мужність і захист нашої країни та Березанської громади. Велика вдячність вам від усіх наших жителів. Ви – сила, а ми стараємося бути гідною опорою й підтримкою для вас.

Дякую батькам за кожного сина та доньку, які нині стоять на захисті наших кордонів.

Щира вдячність волонтерам, які день у день роблять все заради підтримки воїнів!

Дякую працівникам усіх комунальних підприємств, критичної інфраструктури, лікарям, поліцейським, які у цей важкий час щодня демонструють жагу до перемоги своєю щоденною працею.

Дякую освітянам! Починаючи з 24 лютого, багато з вас змінили свою професію: готували їжу, плели сітки, шили необхідне спорядження, збирали кошти на потреби ЗСУ та, головне, не панікували, організовано та спокійно виконували нагальні завдання і продовжують нині організовано працювати.

Доземний уклін кожному жителю нашої громади за єдність, згуртованість, активність, готовність завжди прийти на допомогу.

Сьогодні усіх нас єднає одне спільне бажання – миру для України.

А щоб дочекатися світлого дня нашої Перемоги, будьте здорові, не втрачайте віри й оптимізму, моліться за наших Захисників, допомагайте нашим ЗСУ і один одному.

Де б ви зараз не були, не забувайте місце народження і нашу сильну, прекрасну Україну!

Зі святом!

З повагою

міський голова Володимир ТИМЧЕНКО

<<< До списку усіх новин