Зі щотижневої апаратної наради

12.09.2022

Міський голова Володимир Тимченко провів апаратну нараду, під час якої обговорили нагальні питання з забезпечення нормальної життєдіяльності громади та її жителів.

Оксана Загорулько, начальник відділу освіти, проінформувала, що освітній процес проводиться за змішаною формою навчання. Станом на сьогодні на території громади 60% учнів навчаються дистанційно, 40 % – очно. В умовах створення мереж опорних шкіл та їх філій, організовано підвіз учнів сільської місцевості, які проживають за межею пішохідної доступності до навчальних закладів. Нині підвіз здійснюється за чотирма маршрутами.

Окрім того, від сьогодні відновив роботу один із міських садочків.

Актуальною залишається тема медичної галузі. За словами головного лікаря КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Березанської міської ради» Алли Куяви, з настанням осені збільшились випадки захворювань на респіраторно-вірусні інфекції. Почастішали і випадки захворювань серцево-судинної системи.

Управління соціального захисту населення та праці продовжує роботу з внутрішньо переміщеними особами. На сьогодні у нашій громаді зареєстровано вже 1935 осіб.

Обговорили й інші питання порядку денного. Зокрема, Владислав Хлонь – поліцейський офіцер громади, попередив присутніх, що нині почастішали випадки шахрайства телефоном. Тож Владислав Вікторович закликав жителів бути обачними, перевіряти надану інформацію, не довіряти незнайомим людям, а також роз’яснювати людям старшого віку про можливі дії з боку шахраїв.

За підсумками обговорення, з метою вчасного початку опалювального сезону, Володимир Григорович дав доручення керівникам комунальних підприємств, установ та закладів провести відповідні роботи щодо підготовки котелень до роботи в осінньо-зимовий період.

<<< До списку усіх новин