ДО УВАГИ ПІЛЬГОВИКІВ, ЯКІ ПРОТЯГОМ ОПАЛЮВАЛЬНОГО ПЕРІОДУ 2019-2020р.р. ОТРИМУВАЛИ ПІЛЬГИ У БЕЗГОТІВКОВІЙ ФОРМІ

28.10.2020

Кожного місяця, коли ви споживаєте комунальні послуги на суму меншу, ніж розмір пільги, у вас формується позитивний залишок. Цей невикористаний залишок за пільгою зберігається в Ощадбанку для покриття спожитих комунальних послуг у наступному місяці. Якщо ви споживали комунальні послуги економно протягом всього опалюваного сезону, по його завершенні фінальний залишок коштів за пільгою можна отримати готівкою. СМС-повідомлення про суму заощаджених коштів за пільгами вам ще влітку надсилав Ощадбанк.

Якщо у вас є рахунок в Ощадбанку, то ці кошти автоматично зарахують на нього, а якщо немає — його потрібно відкрити і після цього на нього покладуть зекономлені гроші.

Залишки коштів за якими не було звернень пільговиків щодо їх виплати, 20 грудня 2020 року припиняють обліковуватись Ощадбанком за такими обліковими записами пільговиків та повертаються на рахунок Мінсоцполітики.

Отже, пільговикам, які ще не отримали зекономлені за опалювальний період пільги, необхідно терміново звернутись у найближче відділення Ощадбанку щоб відкрити рахунок і отримати кошти, при собі мати паспорт і код.

Телефон для довідок (04576)6-41-31

 

Клименко В.В.,

заступник начальника управління соціального захисту населення та праці

<<< До списку усіх новин