З Україною в серці!

25.08.2022

Цьогоріч День Державного Прапора України та День Незалежності України мають зовсім інший формат. Вони наповнені особливим змістом, оскільки відбуваються за умов повномасштабного вторгнення росії, й український народ доводить усьому світу, як дорого коштує людська свобода та незалежність рідної землі.

У Березанській громаді День Незалежності розпочався із вшанування пам’яті борців за незалежність та свободу України всіх часів.

В церемонії покладання квітів до пам’ятного знаку Тарасу Шевченку та пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні взяли участь працівники міської ради, військовослужбовці та громадськість.

У рамках відзначення свята, за дорученням міського голови Володимира Тимченка, його перший заступник вручив відзнаки військовослужбовцям.

Сьогодні перед Україною, її громадянами та Березанською громадою постають надскладні завдання. Багато наших земляків стали на захист рідної землі, нашої багатостраждальної України від рашистської навали. А ті, хто не на фронті – тримають оборону в тилу, роблячи все можливе, аби якомога швидше наблизити ПЕРЕМОГУ!

Дякуємо воїнам ЗСУ, бійцям територіальної оборони, добровольчих формувань, волонтерам та всім, хто живе з Україною в серці, за єдність, віру, силу духу, відданість та патріотизм, який тримає нашу Батьківщину!

Бажаємо кожній родині в Україні мирного неба, непохитної віри, сімейного затишку та щасливого майбутнього у вільній процвітаючій країні!

Україна переможе!

<<< До списку усіх новин