Зі щотижневої апаратної наради

22.08.2022

Новий робочий тиждень розпочався апаратною нарадою, яку провів міський голова Володимир Тимченко.

Вшанувавши пам'ять усіх загиблих за Україну, підбили підсумки минулого тижня, а також обговорили плани і завдання на найближчі дні. Володимир Григорович наголосив, що попереду головні свята нашої країни – День Державного Прапора України та День Незалежності України, і закликав присутніх не нехтувати сигналами повітряної тривоги, уникати місць масового скупчення та дотримуватися усіх заходів безпеки.

Про те, як впродовж цього тижня буде організована службова діяльність працівників апарату міської ради та її виконавчих органів інформувала керуюча справами виконкому міської ради Лариса Кочур. Додатково вона зазначила, що працівники муніципалітету та керівники 5 комунальних підприємств працюють в системі електронного документообігу „Аскод“, на сьогодні впроваджується наступний етап роботи з документами - формування вихідної кореспонденції в електронному вигляді, підписання документа з використанням електронного цифрового підпису та автоматичної реєстрації в системі „Аскод“. Крім того, виконавчий комітет підключено до системи електронної взаємодії органів виконавчої влади (СЕВ ОВВ), яка забезпечує обмін е-документами та сприяє переходу на безпаперовий зв’язок між органами виконавчої влади та муніципалітетом.

Далі про роботу структурних підрозділів і комунальних служб звітували керівники підвідомчих установ.

Головні лікарі проінформували про роботу медичної галузі. Алла Куява повідомила, що нині триває профілактичний медичний огляд школярів, адже незалежно від форми навчання з 1 вересня діти обов’язково мають його пройти й отримати відповідні довідки.

Про роботу вторинної ланки медицини доповів Володимир Луценко. Лікар зазначив, що завтра, 23 серпня, в приміщенні ЗОШ № 1 з 09.00 години здійснюватиметься забір крові та запросив усіх бажаючих долучитися до надважливої і благородної справи – донорства.

Про готовність до нового навчального року інформувала Оксана Загорулько, начальник відділу освіти. Згідно з висновками комісії Броварської районної військової адміністрації, усі заклади освіти громади, де є укриття, рекомендовані до різних форм навчання. Однак, остаточне рішення прийматиме відділ освіти, де безпека дітей та педагогічного персоналу будуть пріоритетними.

Важливим завданням, що стоїть перед керівництвом громади, залишається наповнення місцевого бюджету, адже саме від виконання цього завдання залежить і функціонування громади, і підтримка обороноздатності нашої країни. За інформацією Валентини Матвієнко, завдяки суб’єктам господарювання та підприємцям, які працюють на території громади, наразі виконання плану становить 60 %.

За результатами розгляду актуальних питань життєдіяльності громади міський голова дав відповідні доручення керівникам структурних підрозділів та комунальних підприємств.

На завершення наради Володимир Григорович привітав з ювілеєм

начальника КП „Житлово-побутове підприємство виконавчого комітету

Березанської міської ради“ Віктора Бакуменка.

<<< До списку усіх новин