Із засідання виконкому

17.02.2022

Сьогодні проведено позачергове засідання виконавчого комітету Березанської міської ради. На засіданні головував міський голова Володимир  Тимченко.
Зважаючи на актуальність питання та складну суспільно-політичну ситуацію, що склалася на фоні загрози військового вторгнення на територію України, члени виконкому були проінформовані Сергієм Дитюком, заступником начальника першого відділу Броварського РТЦКСП, щодо заходів з питань територіальної оборони на території Березанської ТГ. Сергій Миколайович зазначив, що сьогодні головне завдання – підготовка захисту у  випадку військового нападу. Наразі здійснюється комплектація батальйону тероборони з дислокацією у м. Баришівка.  На всі запитання, які цікавили членів виконкому, він дав ґрунтовні відповіді. Міський голова зазначив, що об’єкти інфраструктури працюють у режимі підготовки до роботи в умовах надзвичайної ситуації, однак нині головне зберігати спокій і упередити будь-які провокації.
Крім того, зважаючи на важливість питань фінансового контролю члени виконкому підтримали пропозицію щодо проведення фінансового аудиту комунальних підприємств Березанської міської ради  для забезпечення прозорості в фінансово-економічній діяльності комунальних підприємств, перевірки та аналізу фактичного стану справ, а також ефективного використання коштів та комунального майна.
Начальник відділу економічного аналізу та прогнозування Наталія Іващенко презентувала підсумки соціально-економічного і культурного розвитку Березанської міської територіальної громади за 2021 рік.  Вона показала цілеспрямовану робота щодо збільшення надходжень до бюджетів усіх рівнів, залучення інвестицій в економіку громади, покращення якосмті адміністративних послуг, впровадження заходів з енергозбереження та енергоефективності, залучення громадян до проетного менеджменту, а також розв’язання найгостріших соціальних проблем. Члени виконкому схвалили рішення та рекомендували його для розгляду на черговій сесії міської ради.

<<< До списку усіх новин