Коротко – про головне

28.01.2022

Сьогодні відбулося засідання виконавчого комітету Березанської міської ради, на якому головував міський голова Володимир Тимченко. 
На початку засідання Володимир Григорович, у з в’язку з ускладненням епідситуації в тому числі і в Березанській громаді, акцентував увагу членів виконкому та працівників міської ради на необхідності вакцинації жителів нашої громади. Він наголосив на особливо відповідальному ставленні до свого здоров’я та здоров’я своїх рідних та близьких. Працівники, які працюють сфері освіти та соціального захисту, хто займається обслуговуванням людей 60+ також мають бути вакциновані, аби зберегти життя саме такої категорії осіб та запобігти їх захворюванню. Окрім того, міський голова рекомендував всім, хто має низьку кількість антитіл в організмі та в кого від другої дози вакцинування пройшов термін 6 місяців,   звернутися до сімейного лікаря та отримати  бустерну дозу щеплення, яка є у вільному доступі в нашій первинній ланці медицини.   
Перейшовши до питань порядку денного, члени виконкому затвердили всі проєкти рішень. Серед них звіти керівників структурних підрозділів про роботу впродовж 2021 року – служби у справах дітей, управління соціального захисту. Крім того, затверджено звіти по реалізації програм з питань підтримки сімей з дітьми, які перебувають у складних життєвих обставинах, та соціального захисту. Затверджено  персональний склад комісії з безпеки дорожнього руху. Окрім того, розглянувши пропозиції перевізника ТОВ „Підприємство „Троїцька Артіль“, члени виконавчого комітету затвердили розклад руху автобусів міськими маршрутами загального користування № 1, 2, 3, 4. Розглянуто ряд питань, які стосуються благоустрою населених пунктів громади та видалення зелених насаджень. 
У підсумку засідання Володимир Тимченко, в черговий раз наголосив на персональній відповідальності кожного мешканця Березанської громади на  обов’язковій сплаті податків. Звертаючись до членів виконавчого комітету він сказав, що кожен з нас є платником податків і вчасна сплата податків за нерухомість, за землю та інших податків є обов’язком громадянина. Особливо прискіпливе ставлення має бути до публічних людей, в тому числі і до депутатів міської ради, членів виконкому, працівників бюджетної сфери, представників бізнесу. Тому  Володимир Григорович рекомендував присутнім не бути байдужими в питаннях сплати податків, проявляти свою громадянську свідомість та позицію,  а також закликав усіх, хто має   борги по податках,  негайно їх сплатити. Адже кожен вчасно сплачений податок – це наповнення місцевого бюджету, це кошти для розвитку нашої громади.

<<< До списку усіх новин