Обговорили втілення проектів соціальних ініціатив

28.01.2022

Британською Радою проведено онлайн-воркшоп „Співпраця громадськості та влади – чинник сталості соціальних ініціатив“ за участю громад-партнерів та ГО „Міцна громада“.

У 2021 році Березанська міська рада разом з ініціативними командами активних жителів громади вперше стала учасником конкурсного відбору проектів соціальної дії та успішно реалізувала 11 таких проектів.

На воркшопі нашу громаду від муніципалітету представила Світлана Осадча, головний спеціаліст з проектного менеджменту управління економіки міської ради. Виступаючи на заході, вона зазначила, що надзвичайно цікаво було обмінятися досвідом, здобутим у процесі проведення пітчингів та подальшого втілення підтриманих проектів, що втілились у нашій громаді у вигляді пандусу в ЗОШ№2, бювету та осередку сімейного дозвілля на ж/м Поштовий, ремонту у ДЮСШ „Старт“, облаштування спортивної зали у селі Лехнівка, та створення навігації для орієнтування на місцевості та швидкого знаходження туристичного об’єкту – кургану „Розрита могила“, і проведення велопробігу по цьому маршруту, реставрацією літака, створення скверів у селах Лехнівка і Садове, а також вермоферми для перероблення рослинних решток у біогумус у Яблуневому.

Разом учасники онлайн заходу намагались знайти відповідь на питання: „Як досягти сталості результатів втілених в громаді проєктів?“

<<< До списку усіх новин