Із сесійної зали про важливі рішення

25.01.2022

Відбулася чергова сесія Березанської міської ради. Питання, які розглянули депутати, стосувалися внесення змін до міських цільових програм, врегулювання земельних відносин, розробки детальних планів, тощо.
З метою дотримання вимог чинного законодавства, у числі перших затвердили звіт міського голови щодо здійснення державної регуляторної політики виконавчими органами Березанськоїї міської ради. Також затвердили звіт про виконання місцевого бюджету за 2021 рік, який попередньо було заслухано й обговорено на профільній комісії.
Підтримали перерозподіл залишку коштів станом на 1 січня 2022 року, які буде спрямовано на виробничі потреби галузі медицини, благоустрій території, а також облаштування зони відпочинку для дітей за адресою: м. Березань, вул. Шевченків Шлях, 148; 150; 152.
Крім того, депутати міської ради погодили виділення 400 тис. грн для проведення капітального ремонту ФАПу (фельдшерсько-акушерського пункту) Яблунівського старостинського округу.
Також депутатський корпус підтримав рішення про приватизацію об’єкта комунальної власності з умовами, які розробляє аукціонна комісія. Об’єктом є незавершене будівництво з готовністю 37.1 %, що знаходиться за адресою: Київська обл., Броварський р-н, м. Березань, вул. Медична, 15 А.
Насамкінець депутати міської ради затвердили рішення, які стосувалися земельних питань. Більш детально з прийнятими рішеннями можна ознайомитися на сайті міської ради у розділі "Рішення сесій".

<<< До списку усіх новин