Триває підготовка до сесії

20.01.2022

Депутати готуються до чергового засідання сесії, що запланована на 25 січня. Сьогодні відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань бюджету та фінансів, соціально-економічного розвитку, підприємництва, регуляторної політики, торгівлі, захисту прав споживачів.

Члени комісії розглянули питання, що стосувалися перерозподілу залишку коштів станом на 1 січня 2022 року, які буде спрямовано на виробничі потреби галузі медицини, благоустрій території, а також облаштування зони відпочинку для дітей за адресою: м. Березань, вул. Шевченків Шлях, 148; 150; 152.

З метою дотримання вимог чинного законодавства та забезпечення оприлюднення інформації про здійснення регуляторної діяльності, присутні заслухали проєкт рішення „Про звіт міського голови щодо здійснення державної регуляторної політики виконавчими органами Березанської міської ради у 2021 році“.

Крім того, заслухали Програму організації допомоги Бориспільському районному відділу Управління поліції охорони в Київській області у забезпеченні охорони громадського порядку, безпеки громадян та профілактики злочинності на 2022 р., в основу якої покладено принцип об’єднання зусиль органів місцевого самоврядування, правоохоронних органів і громадськості  для забезпечення громадського порядку та боротьби зі злочинністю.

Усі питання порядку денного рекомендовано винести на затвердження сесії.

<<< До списку усіх новин