Обговорили питання організації харчування в ЗЗСО громади

18.01.2022

Доступне, здорове та збалансоване харчування учнів громади – важливе завдання у роботі муніципалітету.
У зв’язку зі змінами у законодавстві та новими вимогами до системи харчування, сьогодні міським головою Володимиром Тимченком було проведено нараду за участю першого заступника Руслана Хруля, начальника відділу освіти Оксани Загорулько, а також директорів шкіл, під час якої обговорили оптимальні шляхи з організації цього процесу.
Акцентували увагу на проблемних питаннях, які можуть виникнути у ході впровадження нових стандартів, а також обговорили шляхи їх вирішення в інтересах і дітей, і батьків. Зокрема, провели аналіз оптимальної моделі харчування на базі Березанської ЗОШ І-ІІІ ст. №4  та Березанського НВК . Оцінили можливості та загрози, проаналізували ризики та небезпечні чинники, розглянули можливості впровадження нових технологій приготування їжі та створення єдиної системи харчування з оптимізацією витрат на функціонування нової системи.
Попереду поетапний процес роботи, у результаті якого діюча система харчування буде удосконалюватися, і як результат – буде створено централізовану „фабрику-кухні“ з повним технологічним циклом виробництва готової продукції.

<<< До списку усіх новин