Про актуальні питання на щотижневій нараді

17.01.2022

Відбулася щотижнева апаратна нарада у міського голови, на початку якої Володимир Григорович представив поліцейського громади, капітана поліції Владислава Хлоня, який нещодавно призначений на посаду для забезпечення правопорядку на території Лехнівського старостинського округу.   
Перейшовши до розгляду питань порядку денного, першочергово доповіли про проведені роботи з ліквідації наслідків буревію, що пронісся над Березанню ввечері 14 січня.   Олексій Рябоконь, заступник міського голови, відмітив злагоджену роботу бригад комунальних підприємтсв міської ради та енергопостачальника, старост сіл, диспетчерської служби міської ради, акцентуючи увагу  на тому, що завдяки спільним і оперативним діям роботу знеструмлених трансформаторних підстанцій, високовольтних ліній та водопостачання вдалося відновити практично в усіх населених пунктах громади вже увечері 15 січня. Вчора на 16.00 відновили  електропостачання і в Хмельовику. Керівники комунальних служб проінформували про аварійно-відновлювальні роботи, які були проведені в ці дні щодо усунення наслідків негоди. У підсумку обговорення Володимир Тимченко зазначив, що однією з причин поривів ліній електропередач були повалені буревієм дерева та дав доручення щодо обстеження проблемних насаджень та їх видалення за для безпеки наших мешканців. 
Олександр Окладний доповів, що для забезпечення безпеки на вулицях міста зранку проводяться роботи з посипання  тротуарів і проїжджої частини піщано-сольовою сумішшю.
Про освітню галузь інформувала Оксана Загорулько. Учні нашої громади брали участь в олімпіадах з іноземної мови та трудового навчання, а вихованці  відділення легкої атлетики Березанської ДЮСШ „Старт“ – у  відкритому зимовому Чемпіонаті Київської області. 
Алла Куява, звернула увагу присутніх на збільшенні захворювань на COVID-19  серед населення громади, а також проінформувала про можливість введення третьої (бустерної, ревакцинальної) дози вакцини усім, хто попередньо щепився двома. 
Продовжуючи тему здоров’я, міський голова закликав бути уважними до свого стану та своїх близьких, виконувати рекомендації лікарів та контролювати кількість антитіл у крові. За результатами наради міським головою дані відповідні доручення.

<<< До списку усіх новин