Увага! Негода!

14.01.2022

Для вжиття оперативних заходів щодо усунення наслідків негоди сьогодні  о 20.00 годині за ініціативи міського голови Володимира Тимченка було терміново зібрано засідання комісії з питань ТЕБ та НС, під час якого визначено першочергові заходи щодо ліквідації аварійних ситуацій.
Не чекаючи ранку, 2 бригади комунальних підприємств міської ради провели роботи зі звільнення проїздів від повалених буревієм дерев  по вул. Героїв Небесної Сотні, 23, вул. Березанський Шлях, Поповому Хуторі, у р-ні Завокзалля, на в’їзді до міста із траси Київ-Харків, а також у с. Недра. 
За інформацією ДТЕК, у м. Березань пошкоджено понад 20 ліній електричних мереж. Повністю знеструмлено частину сільських населених пунктів громади. На деяких житлових будівлях та комунальних установах пошкоджено покрівлю. 
Усі комунальні служби громади працюють в посиленому режимі.
Велике прохання до жителів: будьте уважними та обережними! При знаходженні на вулиці не залишайтеся під старими деревами та будівлями. При виявленні поривів ліній електропередач не підходьте до них, повідомте про це чергового ДТЕК. При падінні дерев або гілок, травмуванні людей інформуйте екстрені служби за телефонами: 101; 103.  
Крім того, для оперативного вжиття заходів інформацію про наслідки стихії приймає диспетчерська служба Березанської міської ради за тел. (045) 76 6 47 07.
Не виходьте з дому без нагальної потреби. Бережіть себе та близьких!
Активні аварійно-відновлювальні роботи будуть продовжені зранку.

<<< До списку усіх новин