Новий санітарний регламент у дії
Проблема здорового харчування є досить актуальною в сучасному суспільстві.
З 1 січня 2021року введено в дію новий Санітарний регламент для закладів загальної середньої освіти, вимоги якого базуються на принципах здорового харчування, рекомендованих Всесвітньою організацією охорони здоров’я. Регламентом встановлено вимоги до харчових продуктів та готових страв, що можуть пропонуватись дітям.
Кулінарна обробка продуктів повинна максимально зберігати їх біологічну цінність, підвищувати засвоюваність і надавати їжі приємного зовнішнього вигляду, смаку і запаху.
Чим різноманітніша їжа, тим краще забезпечується організм необхідними поживними речовинами.
Меню є максимально збалансованим і різноманітнітним.
Страви, приготовані для здобувачів освіти Березанської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2, є не лише смачні, корисні, але ще й вишукані. Для учнів середніх та старших класів школи організовано кейтерингове харчування.