Із засідання апаратної наради

20.12.2021

Міський голова Володимир Тимченко провів щотижневу апаратну нараду, на початку якої, вже за доброю традицією, адресували вітання іменинникам. 
Перейшовши до питань порядку денного, основну увагу зосередили на підбитті підсумків роботи за рік. Залишаються лічені дні до завершення календарного і фінансового 2021 року.
Про поточну ситуацію щодо стану захворюваності на Ковід  проінформувала головний лікар КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Березанської міської ради» Алла Куява. За інформацією якої, кількість захворювань на COVID дещо зменшилася. Так, за минулий тиждень лабораторно підтверджених випадків – 11.
Головний лікар КНП «Березанська міська лікарня Березанської міської ради» Володимир Луценко, зазначив, що нині ліжко-місця заповнені на 100 %. Триває робота щодо підписання послуг з НЗСУ. Наразі наша лікарня отримала 9 пакетів послуг, що є хорошим результатом проведеної роботи. Адже впродовж останніх кількох років розвиток охорони здоров'я на території нашої громади, покращення якості медичних послуг, придбання нового сучасного обладнання були пріоритетними для міського голови. Тому використовувалися всі можливості для того, щоб жителі і нашої громади і сусідніх могли лікуватися саме в Березанській лікарні. 
Далі міський голова акцентував увагу на роботі комунальників та на готовності спецтехніки до роботи у разі негоди - снігопаду чи ожеледиці.
У ході наради міським головою дано відповідні доручення.

<<< До списку усіх новин