Триває підготовка до сесії

20.12.2021

У ході підготовки до чергової сесії Березанської міської ради відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань освіти, культури, молоді та спорту, медицини, туризму, соціального захисту населення, допомоги воїнам АТО. 
Зокрема, на розгляд депутатів було рекомендовано затвердження програми розвитку фізичної культури та спорту на 2022-2025 роки, якою передбачено проведення фізкультурно-оздоровчої та спортивно масової роботи, сприяння розвитку олімпійського руху, стимулювання створення широкої мережі фізкультурно-спортивних клубів тощо. 
З метою створення можливостей для самореалізації та розвитку потенціалу молоді, її участі та інтеграції у громадське життя розглянули програму розвитку молодіжної політики на 2022-2025 роки.
Також заслухали інформацію щодо продовження терміну дії програми національно-патріотичного виховання та допризовної підготовки молоді до служби в ЗСУ, адже патріотичне виховання населення та усвідомлення громадянського обов’язку є актуальним напрямком в пріоритетах держави.
Заслухали програму з відзначення державних свят, пам’ятних дат та заходів обласного і міського значення на 2022 рік.
Остаточні рішення з цих та інших питань будуть прийняті на черговому засіданні сесії, що відбудеться 23 грудня.

<<< До списку усіх новин