Про важливі теми на засіданні виконкому

17.12.2021

17 грудня відбулося позачергове засідання виконавчого комітету, на початку якого міський голова Володимир Тимченко з нагоди ювілейного дня народження привітав гордість Березанської громади – Ук  Дара Чана.
Далі розглянули питання порядку денного. Володимир Григорович презентував ініцативу щодо запровадження в цьому році конкурсу на краще новорічне оформлення фасадів та вітрин об’єктів торгівлі, ресторанного господарства, сфери побутових послуг, підприємств, установ та житлових будинків в населених пунктах нашої громади. Оформлення приміщень святковими ілюмінаціями та декораціями створює не тільки святкову атмосферу добра і казки, дарує гарний настрій жителям і гостей громади, але й формує привабливий зовнішній вигляд населених пунктів. 
Члени виконкому прийняли також стратегічне рішення для громади - схвалили Програму з розроблення (оновлення) містобудівної та землевпорядної документації  населених пунктів Березанської міської територіальної громади Броварського району Київської області на 2022-2024 роки. Програма призначена вирішити проблемні питання стимулювання і розвитку сіл та міста, раціонального використання ресурсів та встановлення відповідного режиму забудови територій і населених пунктів.
Окрім того, з 1 січня 2022 року для споживачів КП Баришівської селищної ради «Господар» встановили тарифи на комунальні послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення для споживачів сіл Садове, Недра, Ярешки та централізоване  водовідведення 
для споживачів села Садове в розмірі:
- з централізованого водопостачання – 25,50 грн./м3 з ПДВ;
- з  централізованого водовідведення – 25,64 грн./м3 з ПДВ. 
Крім того, прийнято ряд рішень із соціальних питань, захисту прав дитини, житлових питань та управління майном комунальної власності.

<<< До списку усіх новин