Реалізовуємо заходи захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій

16.12.2021

З метою підвищення рівня знань та вдосконалення навичок щодо реалізації захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій у мирний час та в особливий період, з керівниками місцевих органів влади проведено навчання.

Від Березанської громади участь у навчаннях взяли перший заступник міського голови Руслан Хруль та завідувач сектору із питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення виконавчого комітету Березанської міської ради Сергій Харченко.

Розуміючи важливість для населення питань цивільного захисту – лише своєчасні, професійні та злагоджені дії зможуть зберегти здоров’я та життя громадян.

Тож в ході занять присутні обговорили організацію роботи територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту та повноваження на місцях.

Окрім того учасниками занять розглянуто проблемні питання щодо оповіщення та інформування населення про загрозу або виникнення надзвичайної ситуації, проведення евакуації населення, а також обговорили юридичні аспекти.

Особливу увагу приділено важливості навчання керівної ланки та населення діям у надзвичайних ситуаціях.

Проведено захід за участі представників апарату ДСНС України, Інституту державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту, оборони та взаємодії з правоохоронними органами КОДА.

<<< До списку усіх новин