Про актуальні питання – на щотижневій нараді

13.12.2021

Відбулася щотижнева апаратна нарада у міського голови Володимира Тимченка.
Розпочинаючи нараду, Володимир Григорович акцентував увагу учасників зібрання на важливості сплати акцизного податку та безпосередньої участі в цьому процесі жителів громади - покупців. Адже фактично щоденно купуючи підакцизні товари, що продаються в роздріб жителями нашої громади варто особисто контролювати сплату суб’єктами господарювання акцизного податку шляхом вимоги розрахункових документів (чеків) у продавців. Адже ці кошти в подальшому йдуть на розвиток громади.
У ході наради заслухано старшого інженера з експлуатаційної діяльності  Переяслав-Хмельницького відділення АТ «Київоблгаз» Ігоря Висоцького, котрий проінформував щодо надання послуг з газопостачання та наголосив на дотриманні правил пожежної безпеки, особливо в приватному секторі при експлуатації пічного опалення.
Володимир Луценко, зазначив, що нині триває підписання пакетів з надання медичних послуг із НСЗУ. Крім того, медики повідомили, що другий тиждень поспіль спостерігається стабілізація ситуації із захворюваністю на COVID-19 та зниження основних негативних показників.
Керуюча справами Лариса Кочур проінформувала про участь команд міської ради у Програмі "U-LEAD з Європою": зі старатегічного планування, управління проектами. На черзі підготовка нових проектних заявок для конкурсного відбору громад та подального навчання в рамках програми. Крім того, пані Лариса акцентувала увагу на удосконаленні роботи з персоналом та виконавській дисципліні працівників муніципалітету.  
На завершення Анжела Рудь, начальник управління Державної казначейської служби України у м. Березань Київської області повідомила про роботу установи в період завершення бюджетного 2021  року та початку 2022 в системі електронних платежів. Вона повідомила, що 31 грудня управління не працюватиме з клієнтами з забезпечення видаткової частини бюджетів. Міським головою дані відповідні доручення.

<<< До списку усіх новин