Із сесійної зали

08.12.2021

7 грудня відбулося позачергове засідання сесії, під час якої міський голова Володимир Тимченко привітав присутніх із Днем місцевого самоврядування, подякував депутатському корпусу за плідну роботу на благо розвитку і процвітання нашої громади та вручив відзнаки  депутатам.
Перейшовши до питань порядку денного, прийнято рішення щодо перерозподілу коштів для забезпечення виробничої необхідності та забезпечення кредиторської заборгованості по заробітній платі та наданні послуг. 
Схвально сприйняли депутати міської ради і ряд рішень щодо внесення змін до міських програм, а саме: до Програми фінансової підтримки комунальних підприємств, в рамках якої виділено 140 тис. грн на благоустрій території міської лікарні, 171 тис. грн на електроенергію та водопостачання, а також 340 тис. грн на виплату заробітної плати працівникам КП «ККП»;  
для придбання насоса для водонапірної станції с. Яблуневе визначено кошти в рамках  програми «Питна вода на 2021-2023 роки» (49.5 тис. грн). Підтримали й виділення коштів  на освітню галузь – понад 860 тис. грн на заробітну плату та 500 тис. грн на оплату послуг з теплопостачання.

<<< До списку усіх новин