Зі щотижневої апаратної наради

06.12.2021

6 грудня міський голова Володимир Тимченко провів щотижневу апаратну нараду, під час якої керівники структурних підрозділів доповіли з важливих питань функціонування громади.
Основні теми стосувалися завершення 2021 бюджетного  року. Зокрема, Володимир Григорович звернув увагу головних розпорядників бюджетних коштів на необхідності в останні тижні фінансового року правильно спланувати видатки на наступний 2022 рік та подати уточнену інформацію фінансовому органу. У свою чергу, начальник фінансового управління доповіла про стан виконання плану на кінець минулого місяця. За інформацією Валентини Матвієнко виконання становить 109%.
Серед пріоритетних питань – готовність комунальної техніки та комунальних підприємств до зимового періоду. Міський голова дав відповідні доручення.
Як поінформувала Алла Куява, головний лікар КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги»,  за минулий тиждень із 99 звернень виявлено та лабораторно підтверджено 15 випадків захворювання на Covid-19. Тему охорони здоров'я продовжив головний лікар медзакладу Володимир Луценко, який проінформував присутніх про стан підписання пакетів послуг з НСЗУ. З приємністю повідомив, що у міській лікарні  з’явився сучасний біохімічний аналізатор для повноцінного біохімічного аналізу крові. Окрім того, Володимир Вікторович додав, що відсьогодні відновлено роботу дитячого відділення.
У звичному режимі працюють всі освітні заклади громади.
Олексій Рябоконь, заступник міського голови, поінформував про результати конкурсу з призначення управителя багатоквартирними будинками.
У переддень Дня місцевого самоврядування міському голові вручено подяку Київського обласного центру зайнятості за значний особистий внесок у розбудову Київщини та плідну співпрацю  з Київською обласною службою зайнятості.

<<< До списку усіх новин