Про важливі питання на нараді освітян

03.12.2021

02 грудня 2021 року на базі Березанського навчально-виховного комплексу відбулася чергова нарада для керівників освітніх закладів Березанської міської ради.

Детально про трансформацію закладів освіти в період до 2027 року доповіла начальник відділу освіти Оксана Загорулько, пояснивши керівникам закладів про необхідність осучаснення ввірених закладів та приведення їх у відповідність до вимог чинного законодавства.

Питання організації здорового харчування з 01 січня 2022 року охарактеризувала головний спеціаліст відділу освіти Майя Деменська, деталізуючі окремі розділи сезонного 4-х тижневого меню, правильного підбору натуральних продуктів для харчування дітей та наголосила на необхідність оновлення харчоблоків шкільних їдалень, можливості організації кейтерингового харчування .

Також на нараді розглядалося питання можливості оновлення комп’ютерної техніки , класів-кабінетів, придбання наочних засобів для дітей з особливими освітніми потребами. Про організацію інклюзивного навчання детально розповіли директор ІРЦ Ольга Любицька та директор ЦПРПП Тетяна Маркович.

Консультант ЦПРПП Ніна Герасименко проаналізувала хід ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад та конкурсів для старшокласників Березанської громади.

Директор ЦДЮТ «Надія» Наталія Красножон та в.о. директора ДЮСШ « Старт» Ярослав Базалій прозвітували про роботу гуртків та секцій, здобутки та перемоги вихованців у І семестрі 2021-2022 н.р.

Присутні активно обговорювали тематику питань, шукаючи найкращий варіант для втілення у ввірені їм заклади.

<<< До списку усіх новин