Про важливі рішення – із сесійної зали

25.11.2021

25 листопада відбулася чергова сесія Березанської міської міської ради, яка розпочалася з урочистої частини – вітань, адресованих іменинникам місяця.
Перейшовши до питань порядку денного, у числі перших розглянули кадрові питання. Розглянувши пропозицію міського голови Володимира Тимченка, місцеві депутати затвердили рішення про призначення на посаду керуючої справами виконавчого комітету Березанської міської ради Лариси Кочур, з чим бурхливими оплесками присутні привітали пані Ларису.
Далі, з метою створення безпечного та комфортного освітнього середовища, місцеві депутати затвердили стратегію розвитку Березанської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2. Також підтримали програму підтримки та розвитку навчально-матеріальної бази ДНЗ «Березанський професійний аграрний ліцей» на 2021 рік, якою передбачено придбання і встановлення віконних конструкцій для гуртожитку.
Затвердили виробничі питання щодо виділення коштів шляхом перерозподілу кошторисних призначень, які буде спрямовано на сплату електроносіїв, встановлення спортивного майданчику на території Яблунівського старостинського округу; утримання дорожньої інфраструктури; закупівлю водяного насоса для с. Яблуневе; встановлення огорожі для Березанської ЗОШ №1, Березанської ЗОШ №2, УСЗН, міської лікарні, тощо.
У числі іншого, для підвищення реалізації державної регуляторної політики в сфері господарської діяльності на території громади, затвердили рішення щодо планування діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів у сфері господарської діяльності Березанської міської ради на 2022 рік.
Значний блок питань порядку денного, що були затверджені на сесії, стосувався земельних питань.

<<< До списку усіх новин