Із засідання депутатської комісії

23.11.2021

У рамках підготовки до чергової сесії міськради, 22 листопада відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань бюджету та фінансів, соціально-економічного розвитку, підприємництва, регуляторної політики, торгівлі, захисту прав споживачів.

Місцеві депутати розглянули виробничі питання щодо виділення коштів шляхом перерозподілу кошторисних призначень для їх ефективного використання. Насамперед, відповідні зміни спрямовано на сплату за електроносії; встановлення спортивного майданчику на території Яблунівського старостинського округу; утримання дорожньої інфраструктури; закупівлю водяного насоса для с. Яблуневе; благоустрою території, а саме: встановлення огорожі для Березанської ЗОШ №1, Березанської ЗОШ №2, УСЗН, міської лікарні, тощо.

Окрім того, з метою підвищення реалізації державної регуляторної політики в сфері господарської діяльності на територіїгромади, а також максимально можливих позитивних результатів, спрямованих на забезпечення балансу інтересів суб’єктів господарювання, громадян та влади, заслухали проєкт рішення щодо планування діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів у сфері господарської діяльності Березанської міської ради на 2022 рік.

<<< До списку усіх новин