На нараді у міського голови

22.11.2021

Під керівництвом міського голови Володимира Тимченка відбулася щотижнева апаратна нарада, під час якої обговорили актуальні питання життя громади, що стосувались медицини, безпеки громадян, соціальної та комунальної сфер.
У зв’язку з ремонтними роботами дороги та пішохідної зони вулиці Привокзальна, міський голова закликав учасників дорожнього руху з розумінням поставитися до тимчасових незручностей, за можливості обирати інший маршрут, а також  бути уважними та неухильно виконувати вимоги дорожніх знаків щодо обмеження руху.
Про стан захворюваності на COVID-19 проінформувала головний лікар КНП „Центр первинної медико-санітарної допомоги Березанської міської ради“ Алла Куява, повідомивши, що за минулий тиждень зі 185 виконаних ПЛР-тестів, підтверджених – 40.
Володимир Луценко зазначив, що продовжується благоустрій території медичного закладу з облаштуванням тротуарних пішохідних доріжок сучасною тротуарною плиткою. Також лікар додав, що через захворювання медперсоналу дитячого відділення тимчасово стаціонар не працюватиме.
Про соціальний захист населення в напрямку якісного виконання завдань у сфері надання послуг та обсяг державних соціальних допомог проінформувала начальник управління соціального захисту населення та праці виконавчого комітету Березанської міської ради Лариса Москаленко. 
Представник правоохоронних органів прозвітував про адміністративні правопорушення, у тому числі, які спрямовані на дотримання карантинних обмежень.
У числі інших питань, розглянутих під час наради, – формування бюджету на наступний рік.

<<< До списку усіх новин