Із засідання щотижневої апаратної наради

15.11.2021

Актуальні питання та основні напрямки роботи обговорили сьогодні, 15 листопада, у ході апаратної наради, яку провів міський голова Володимир Тимченко.
Першочергово прозвітували керівники медичної галузі. Як повідомила головний лікар КНП „Центр первинної медико-санітарної допомоги Березанської міської ради“ Алла Куява, про стабілізацію ситуації із поширенням коронавірусної інфекції COVID-19 на території громади  говорити ще зарано. Однак, як зазначила лікар, за минулий тиждень кількість лабораторно підтверджених випадків захворювання дещо зменшилася – 33 позитивних ПЛР-тестів проти 71 випадку за позаминулий тиждень. Проте не варто забувати, що від тяжкого перебігу хвороби та смерті людину може врятувати лише вакцинація.
Продовжуючи тему медицини, Володимир Луценко сказав, що зараз активно проводяться  роботи із благоустрою території лікарні, зокрема, облаштовують тротуарною плиткою пішохідні доріжки біля неврологічного відділення. Головний лікар також додав, що сьогодні у стаціонарних відділеннях на 94-х ліжкомісцях лікується 95 пацієнтів.
Про організацію роботи з надання адміністративних послуг працівниками ЦНАПу та спеціалістами віддалених робочих місць на території сіл громади прозвітувала керівник Ольга Скрипник, зазначивши, що за минулий тиждень кількість послуг становила – 355. Також Ольга Василівна додала, що наближення послуг до жителів – важливий напрямок роботи муніципалітету.
Керівники комунальних підприємств доповіли про стан підготовки підприємств до зими: готовність техніки для розчищення доріг від снігу та запаси піщано-сольової суміші.
На завершення Галина Кащеєва, директор Березанського представництва ПАТ ВНЗ МАУП, повідомила, що цього тижня закінчується прийом документів для вступу на магістратуру.

<<< До списку усіх новин