Про важливі рішення на засіданні виконкому

12.11.2021

Сьогодні відбулося чергове засідання виконавчого комітету Березанської міської ради, під час якого розглянули 11 питань порядку денного.
Зважаючи на численні звернення громадян, надали дозвіл на видалення аварійних та сухостійних дерев, кожне з яких попередньо було комісійно ретельно оглянуто.
Погодили підсумки соціально-економічного і культурного розвитку Березанської ТГ за 9 місяців 2021 року. Наталія Іващенко, начальник відділу економічного аналізу та розвитку управління економіки, доповідаючи зазначила, що впродовж цього часу на території громади проводилася цілеспрямована робота щодо збільшення надходжень до бюджетів усіх рівнів, залучення інвестицій в економіку, а також розв’язання найгостріших соціальних питань.
Розглянули й питання, що стосувалися соціального захисту населення, зокрема, затвердили рішення комісії із розгляду заяв відповідно до ,,Цільової  програми соціальної  підтримки учасників антитерористичної операції, операції об’єднаних сил  та членів їх сімей, сімей загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції та операції об’єднаних сил на 2021-2023 роки“, а також з надання матеріальної допомоги малозабезпеченим,особам з інвалідністю всіх категорій, дітям-сиротам та іншим категоріям населення, які опинилися в складних життєвих обставинах.
У числі інших – прийнято ряд рішень з комунальних питань, надано дозвіл на розміщення зовнішньої реклами, виключення жилого приміщення з числа службових та інші.
Більш детально з прийнятими рішеннями можна буде ознайомитися на сайті міської ради у розділі „Рішення виконавчого комітету“.

<<< До списку усіх новин