Із сесійної зали

11.11.2021

Сьогодні відбулося позачергове засідання сесії Березанської міської ради, рішенням якої було затверджено умови проведення земельних торгів у формі електронного аукціону з продажу та продажу права оренди земельних ділянок. Зауважимо, що місцевою владою було докладено чимало зусиль для запуску земельних торгів в електронному форматі. І сьогодні Березанська громада є 3-ою на території Київщини, яка готова до проведення електронних торгів, перші з яких орієнтовно відбудуться у грудні- січні.

Окрім умов проведення земельних торгів у формі електронного аукціону, місцеві депутати затвердили проєкти договорів купівлі-продажу та оренди земельних ділянок за результатами земельних торгів.

На завершення засідання депутат Березанської міської ради, головний лікар КНП „Березанська міська лікарня Березанської міської ради“ Володимир Луценко проінформував про діяльність галузі охорони здоров’я. Зокрема, Володимир Вікторович повідомив, що нині повністю завершено ремонт покрівлі терапевтичного та гінекологічного відділень, частково проведено утеплення фасаду неврології, продовжуються роботи з укладання тротуарної плитки біля поліклініки та хірургічного відділення. Окрім того, продовжуються роботи з безбар’єрного доступу маломобільних груп населення до відділень.Також, за інформацією лікаря, днями проведено тендер на закупівлю сучасного біохімічного аналізатора.

Продовжуючи тему охорони здоров’я, головний лікар проінформував про стан поширення на території Березанської громади коронавірусної інфекції СOVID-19.

Він зазначив, що у зв’язку зі збільшенням хворих, до рентгенкабінету можна буде потрапити за талончиками, які пацієнти зможуть отримати в реєстратурі, де буде прописано час. Такі заходи спрямовані на зменшення скупчення людей та тісного контакту з усіма, хто має симптоми захворювання.

<<< До списку усіх новин