Головні теми апаратної наради

09.11.2021

Сьогодні, 9 листопада, міський голова Володимир Тимченко провів щотижневу апаратну нараду, на початку якої під гучні оплески колег Володимир Григорович з нагоди професійних свят привітав працівників соціальної сфери, які обрали для себе справою життя  важливу місію – всебічну підтримку тих, хто найбільше цього потребує, а також представників культурної галузі, які несуть радість до життя, танцю та співу, наповнюючи будні світлими почуттями.

Адресував щирі вітання міський голова й ювілярам, які напередодні відзначили дні народження.

Перейшовши до основних питань порядку денного, присутні заслухали начальника відділу економічного аналізу та розвитку управління економіки виконавчого комітету Березанської міської ради Наталію Іващенко, котра надала інформацію щодо державних соціальних гарантій.

З метою залучення працівників органів місцевого самоврядування до тематичної і секторальної роботи Асоціації ОТГ, заступник міського голови Олексій Рябоконь надав інформацію щодо впровадження ефективних рішень, які в майбутньому сприятимуть розвитку об’єднаних територіальних громад.

Обговорили й найважливіші питання в галузі медицини. За інформацією лікарів, вже не перший тиждень на території громади спостерігається тенденція до збільшення кількості захворювань на COVID-19 – за минулий тиждень 71 лабораторно підтверджений випадок.

Опрацювали й інші важливі напрямки роботи, за результатами яких надано доручення відповідальним працівникам для відпрацювання та вирішення в межах своїх повноважень.

 

<<< До списку усіх новин