Гіпермаркет «FOZZY» запрошує на роботу комплектувальників та вантажників

01.11.2021

Вирішення питання підвищення рівня зайнятості населення неможливе без налагодження тісної співпраці фахівців служби зайнятості з роботодавцями.  З метою налагодження партнерських стосунків та укомплектування наявних вакансій, до Березанської міськї філії Київського обласного центру зайнятості завітала начальник відділу персоналу  гіпермаркету «FOZZY» магазину №2 ТОВ «Експансія» Людмила Мужчина.

 «Мережа гіпермаркетів «FOZZY» входить в однойменну торговельно-промислову корпорацію «Fozzy Group», яка є однією з успішних компаній України, які набільш стрімко та динамічно розвиваються. Це – оптово-роздрібні магазини, які працюють в форматі Cash to Carry, мають асортимент, який  налічує близько 35000 позицій та об'єднує продовольчий та непродовольчий напрямки. Компанія турбується про своїх співробітників, забезпечуючи достойні умови праці, офіційне працевлаштування вже з першого робочого дня, конкурентоздатну оплату праці, надаючи можливість кар'єрного зростання», – зазначила пані Людмила.

Провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Березанської міської філії Київського обласного центру зайнятості Яна Рахуба обговорила з роботодавцем наявні кадрові потреби, графік та умови праці, місце проведення робіт та транспортну доступність.

На сьогодні, ТОВ «Експансія» потребує:

  • комплектувальників у відділ оптового продажу;
  • комплектувальників у інтернет-магазин;
  • вантажників у відділ овочів і фруктів.

Місце проведення робіт – с. Проліски Бориспільського району. Компанія забезпечує іногородніх працівників гуртожитком, а також надає корпоративний транспорт для довезення співробітників до місця роботи.

По закінченню робочої зустрічі сторони визначилися з каналами розповсюдженняінформації про доступні вакансії компанії та домовилися про взаємодію на засадах рекрутингу.

Заступник директора – начальник відділу надання соціальних послуг Березанської міської філії КОЦЗ, Лариса ПРОЗОРОВА

<<< До списку усіх новин