На апаратній нараді у міського голови

25.10.2021

25 жовтня відбулася щотижнева нарада у міського голови. Сьогодні виповнився рік, коли виборці - жителі Березанської громади, підтвердили свою довіру до результатів роботи  Володимира Григоровича і його команди, віддавши свій голос за нього, та обрали його міським головою на другий термін. Тому нарада розпочалася з вітань, а також обговорення пріоритетних напрямків та головних завдань, над якими працює сьогодні колектив, та стратегічних цілей, які необхідно реалізувати вже в наступному році, щоб покращити якість надання послуг, благоустрій населених пунктів, забезпечити ефективний розвиток території та створити комфортні умови для наших жителів.
Про виконання фінансового плану доповіла Валентина Матвієнко, начальник фінансового управління, зауваживши, що завдяки вчасній сплаті податків до бюджету громади підприємцями, фермерськими господарствами та сільськогосподарськими підприємствами показники виконання плану із власних  надходжень на кінець місяця матимуть хороші показники.
Доповіли й керівники медичних закладів, які в черговий раз наголосили на життєво необхідній вакцинації громадян. За інформацією лікарів, впродовж останніх тижнів на території громади відзначається ріст захворюваності на Covid-19, що призводить не лише до тяжкого перебігу хвороби, але, на жаль, і до смертей. Тож цілком очевидно,  що планове щеплення – єдиний ефективний спосіб захистити себе і своїх близьких від коронавірусної хвороби.
Про організацію освітнього процесу із врахуванням надзвичайного стану щодо забезпечення належного теплового режиму доповів перший заступник міського голови Руслан Хруль.  Він зауважив, що через невизначеність цінової політики в країні, деякі заклади освіти громади стали заручниками ситуації. Вони очікують погодження на укладання договору від ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз Трейдинг».
З питань підготовки громади до осінньо-зимового періоду міський голова дав відповідні доручення керівникам комунальних підприємств, акцентуючи  особливу увагу на підготовці до роботи снігоприбиральної техніки та забезпеченні посипковими матеріалами й інвентарем.

<<< До списку усіх новин