Підготовка до сесії

23.10.2021

22 жовтня відбулося засідання комісії з питань земельних відносин, будівництва, архітектури, інфраструктури та інвестицій, комунальної власності, екології, благоустрою.

Депутати розглянули та прийняли рішення з ряду питань, що плануються до розгляду на черговій сесії. Зокрема, з метою забезпечення сталого розвитку територіальної громади, дотримання принципу збалансованості державних, громадських та приватних інтересів з урахуванням концепції інтегрованого розвитку території громади було представлено проєкт рішення «Про розроблення комплексного плану просторового розвитку території Березанської територіальної громади».

Прийняття рішення дозволить розпочати розробку вказаної містобудівної документації та забезпечить розвиток населених пунктів територіальної громади як єдиної системи розселення території за їх межами.

Також під час зібрання комісія розглянула ряд питань, що стосуються передачі земельних ділянок у приватну власність, технічних документацій із землеустрою, врегулюванню земельних відносин тощо.

Остаточні рішення з цих та інших питань, опрацьованих комісіями, будуть прийняті на черговій сесії міської ради, що відбудеться 26 жовтня.

<<< До списку усіх новин