На засіданні виконкому

22.10.2021

Сьогодні відбулося чергове засідання виконавчого комітету, головував на якому міський голова Володимир Тимченко.
Перед розглядом питань порядку денного, Володимир Григорович вкотре наголосив на забезпеченні своєчасності та повноти сплати податків, зборів та інших обов’язкових платежів до місцевого бюджету. Акцентував увагу і на стані надходження коштів від сплати акцизного податку з реалізації підакцизних товарів через роздрібну торгівлю. Купуючи алкоголь та тютюнові вироби споживач повинен пам'ятати, що продавець має дати обов'язково чек за покупку, адже акцизний податок в розмірі 5% вже закладено в ціну підакцизних товарів, а його розмір і сума надходять до місцевого бюджету. 
Перейшовши до розгляду питань порядку денного, більшість з яких стосувалися захисту прав дітей, члени виконкому надали дозвіл на укладення договору дарування, а також, погодили рішення про втрату статусу „дитина, позбавлена батьківського піклування“, у зв’язку з усиновленням.
Розглянули й деякі процедурні питання: внесли зміни до складу  конкурсної комісії з призначення управителя багатоквартирного будинку та надали дозвіл на видалення аварійних дерев.

<<< До списку усіх новин