Депутати готуються до сесії

22.10.2021

Учора, 21 жовтня, відбулося засідання комісії з питань бюджету та фінансів, соціально – економічного розвитку, підприємництва, регуляторної політики, торгівлі, захисту прав споживачів.

У числі розглянутих та запропонованих винести на чергове засідання питань – зміни до Програми підвищення енергоефективності та зменшення споживання енергоносіїв Березанської міської ради на 2021-2023 роки, про що доповів головний спеціаліст сектору комунальної власності та енергоменеджменту Руслан Биков. Проєкт рішення спрямований на забезпечення ефективного використання енергоресурсів на об’єктах комунальної власності, а саме – заміни на електричних плитах комфорок на енергоефективні. За словами доповідача, це допоможе скоротити бюджетні витрати, підвищити культуру енергоспоживання та досягнути економії із енергозбереження та енергоефективності громади.

Запропоновано внести зміни й до Програми реалізації проєктів соціальної дії в рамках проєкту «Зміцнення міжсекторальної співпраці для соціальної згуртованості» (SC3), прийняття якої дасть змогу активізувати громаду та заохотити її до виконання суспільно значимих проєктів, а також залучити позабюджетні кошти.

Окрім того, членами комісії було заслухано звіт з виконання місцевого бюджету за 9 місяців 2021 року, а також, шляхом перерозподілу коштів, рекомендовано внести зміни до бюджету на 2021 рік.

<<< До списку усіх новин